Dobrodošli v naši spletni trgovinici

Spletna trgovina Prvi čudež je bila ustvarjena z namenom pomoči mladim staršem pri izbiri kakovostnih in praktičnih izdelkov od rojstva vašega prvega čudeža, uvajanja goste hrane, pa vse do prvih korakov ter kasneje življenja malčka.

Butična trgovinica je dobila ime po mojem prvem čudežu- sinu Luku. Sama sem se kot mlada mamica pri prvih nakupih za novorojenčka znašla v poplavi izdelkov in nisem vedela kaj resnično potrebujem. Tukaj naj velja vodilo manj je več, in vam zato dragi starši svetujem, da kupite manj izdelkov in naj bodo le-ti kakovostni ter uporabni.

Nakup otroške opreme na začetku predstavlja kar velik finančni zalogaj, zato sem se odločila da odprem butično trgovinico, kjer bodo starši lahko na hiter in pregleden način izbirali med pestro paleto produktov, ki sem jih preizkusila tudi sama in za katere garantiram kakovost. Moj cilj so zadovoljne stranke, ki se po prvih nakupih za njihov čudež življenja vedno znova vračajo in izražajo zadovoljstvo z našim odnosom ter kupljenimi izdelki. S svojo storitvijo želim vsaj malo polepšati prehod v novo življenjsko obdobje, obdobje starševstva, ter zmanjšati stres ob misli na prve nakupe. Saj veste kako pravijo- srečni starši, srečni otroci.

Ustanoviteljica Sara Sedej

×

Pozdravljeni!

Kliknite enega od naših predstavnikov spodaj, če želite klepetati v storitvi WhatsApp ali nam pošljite sporočilo na info@prvicudez.si

× Kako vam lahko pomagamo?