Načini plačila in dostava

Ponudnik kupcu omogoča naslednje načine plačila:

  • Plačilo po predračunu* na poslovni račun ponudnika Rok Brišnik s.p., Verpete 1C, 3213 Frankolovo, odprt pri NOVA KBM d.d.. Kupec predračun prejme po e-pošti, rok plačila predračuna je pet (5) delovnih dni od prejema predračuna. Pravočasno plačilo predračuna je bistvena sestavina pogodbe. V kolikor predračun do izteka roka ni plačan, se smatra, da je pogodba razvezana. V tem primeru ponudnik ne jamči več dobavljivost oz. razpoložljivost naročenih artiklov ter je prost vseh obveznosti iz naslova konkretnega naročila.
  • Plačilo s plačilnimi karticami poteka preko plačilnega sistema Stripe, ki je v lasti podjetja Stripe. Podatki o karticah se ne shranjujejo v podjetju. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Plačevanje je mogoče z naslednjimi karticami: Mastercard, Visa, Visa Electron in Maestro (če vaša Maestro kartica to omogoča – preverite pri banki).

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Dostava:

Za vsa naročila nad 99,00 € je dostava brezplačna. Blago kupljeno v našem spletnem centru, bomo dostavili kamorkoli v Slovenijo po enotni ceni.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GLS, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Ponudnik se zaveže, da bo blago dostavil oziroma storitev opravil v obljubljenem času.

Kupec bo naročeno blago dobil na naslov, ki ga bo navedel (dom, služba ali tretja oseba – v primeru dostave blaga tretji osebi bo ponudnik pri njej preveril verodostojnost naročila). Oseba, ki bo blago prevzela, mora pokazati ustrezen dokument (osebno izkaznico, potni list, vozniško dovoljenje) ter izdelek plačati. Prejemnik s podpisom potrdi prevzem blaga.

Dobavni rok v Sloveniji za artikle na zalogi je običajno 2-4 delovnih dni. Za ostale izdelke je rok dobave odvisen od razpoložljivosti pri dobaviteljih in se je pred oddajo naročila o njem potrebno pozanimati po elektronski pošti.