MAKASZKA® Premium gnezdo – Lightness

63,75 

Gnezdo nežno ovije dojenčka, zmanjša prostor okoli njega in otroku daje občutek varnosti kot v maminem trebuhu. Uporabljate ga lahko v vozičku, posteljici, na kavču ali kjer koli. Lahko ga vzamete s seboj na počitnice, obisk prijateljev in kam drugam. Zahvaljujoč temu lahko dojenček mirno spi v svojem najljubšem gnezdecu, na katerega je navajen in v katerem se dobro počuti. Poleg nežnega povijanja in občutka varnosti dojenčka, gnezdo ščiti dojenčka pred padcem s kavča ali postelje. izdelan je iz najkakovostnejšega bombaža in mehkega žameta. Žamet in prijeten na dotik Žametna tkanina je popoln material, je neverjetno nežen in hkrati izjemno vzdržljiv. Inovativna tehnologija dvojnega tkanja izjemno tankih poliestrskih niti daje ta fantastičen učinek.
Premium stransko gnezdo in vzmetnica sta izdelana iz prožne poliuretanske pene, ki jo je mogoče odstraniti za pranje. Zahvaljujoč stranicam iz pene, ki so trše od silikonskega polnila in bolj zračne, zmanjšamo tveganje za SIDS. Vzmetnica Premium gnezdo je debela do 2,5 cm in je izdelana iz pene z ustrezno gostoto, ki omogoča fiziološko pozicioniranje dojenčkovega telesa.
Zapiranje je pritrjeno s širokim trakom Velcro, da se dojenčkove nogice ne zapletejo v vrvice/trakove, ki se pogosto uporabljajo na tem mestu.
Popoln je tudi kot elegantno darilo za majhne otroke naših prijateljev, ob rojstvu otroka in ob kakšni drugi lepi priložnosti. Izdelek je ročno sešiti na Poljskem z največjo skrbnostjo in pozornostjo do podrobnosti.

Na zalogi

Šifra: 2072 Kategorije: , ,