Kako v pestri ponudbi izbrati tisto, kar bo najbolj ustrezalo dojenčku in staršem?

Dovoli, da te zapeljemo v svet edinstvenih izdelkov za dojenčke in otroke blagovne znamke Makaszka.

Kakšne so prednosti gnezdeca?

Gnezdo nežno ovije dojenčka, zmanjša prostor okoli njega in otroku daje občutek varnosti kot v maminem trebuščku. Uporabljate ga lahko v vozičku, posteljici, na kavču, lahko ga vzamete s seboj na počitnice ali na obisk prijateljev. Poleg občutka varnosti dojenčka, gnezdo ščiti dojenčka pred padcem s kavča ali postelje. Gnezdo Makaszka je izdelano iz najkakovostnejšega bombaža in mehkega žameta. Gnezdo in vzmetnica sta izdelana iz prožne poliuretanske pene, ki jo je mogoče odstraniti za pranje. Zahvaljujoč stranicam iz pene, ki so trše od silikonskega polnila in bolj zračne, zmanjšamo tveganje za SIDS. Vzmetnica je debela 2,5 cm in je izdelana iz pene z ustrezno gostoto, ki omogoča fiziološko pozicioniranje dojenčkovega telesa.

Kakšne so prednosti spalne vreče?

Topla in udobna spalna vreča ima zadrgo, ki se odpre z rame na nasprotno stran in obratno, tako se preprosto obleče in dojenčku lahko zamenjate plenico, ne da bi odstranili spalno vrečo. Dno spalne vreče je široko tako, da lahko dojenček prosto brca z nogami. Sedaj vam dojenčka med nočnim hranjenjem ne bo potrebno več zavijati v odejico. Spalna vreča ima vrednost TOG 2,5 in je namenjena je celoletni uporabi pri sobni temperaturi. 

Brisača in tetra plenice iz 100% bambusa

Brisača iz 100% bambusa je izjemno mehka in namenjena za vsakodnevno nego vašega dojenčka. Dobro se bo obnesla tudi na bazenu ali na plaži, saj ima praktično kapuco. Bambus absorbira vodo 60% bolje kot bombaž, absorbira neprijetne vonjave in je popolnoma biorazgradljiv, je najbolj občutljiva in hkrati najbolj naravna tkanina, ki jo lahko podarite svojemu dojenčku. 

Izjemno nežne bambusove plenice so prekrite z antibakterijskimi mikrodelci, ki zagotavljajo popolno zaščito pred bakterijami. Je najbolj prijazna, občutljiva in hkrati najbolj naravna tkanina, ki jo lahko podarite svojemu dojenčku. Tetra plenice imajo lahko nešteto uporabnosti, vendar je vedno blizu občutljive dojenčkove kože, zato mora biti zelo nežna. 

Bambus deluje protibakterijsko, protialergijsko in protiglivično. 

Otroška odeja

Popolna odeja za novorojenčka in dojenčka kot prva odejica. Primerna za  voziček, zibelko in avtosedež. Ena stran odeje je narejena iz najkakovostnejšega bombaža, ki ne izgubi svojih lastnosti tudi po večkratnem pranju, druga stran pa je pravljično mehak žamet. Notranjost je polnjena z antialergijsko, lahko silikonsko netkano tkanino, ki dojenčku daje toploto. Bombažna stran je obrobljena z okvirjem iz žametne tkanine, ki daje še večjo mehkobo. Žametna tkanina je popoln material, je neverjetno nežen in hkrati izjemno vzdržljiv. 

Makaszka se pri ustvarjanju novih kolekcij igra z barvami in vzorci s čimer poskušajo ustvariti vesel in barvit svet. Osredotočeni so predvsem na najvišjo kakovost, zahvaljujoč kateri so izdelki izjemno trpežni. Najvišja kakovost ni le skrbna izdelava, ampak tudi uporaba tkanin, ki ustrezajo najvišjim standardom. Vse tkanine, polnila in niti, ki jih uporabljajo imajo certifikat OEKO-TEX 100 ali VARNO ZA OTROKA. Vse izdelke šivajo na Poljskem, kjer imajo lastno šivalnico. Zahvaljujoč temu lahko ohranjajo najboljšo kakovost izdelkov in po potrebi spreminjajo proizvodnjo. Izdelke lahko kombinirate in ustvarite edinstveno, pravljično barvito ureditev otroške sobe. V enakem vzorcu najdete brisačke, tetra plenice, odeje, spalne vreče in gnezda.