Najbolj priljubljene igrače za vaše najmlajše

Igra z magnetki – dinozaver/lev ali samorog/morska deklica

Vsak komplet vključuje 2 motiva, ki ju lahko podprete na lesena stojala in ju oblečete z več kot 40 magneti, da ustvarite nešteto kombinacij čudovitega videza. To je popolno darilo za vsakega malčka super za zabavo na poti! Vsak komplet vključuje dva motiva z lesenimi stojali in 40 magneti za ustvarjanje neštetih kreativnih kombinacij. Na voljo 4 čudoviti liki s čudovitimi barvnimi zgodbami.

Lesene kocke

Naj se zabava začne! Nič ne nudi večje zabave, kot otroška domišljija in ni boljšega načina za krepitev otroške domišljije, kot set lesenih kock. Kocke lahko otroci sestavljajo v obliko kot je na priloženih karticah ali pa sestavljajo kocke sami po svojem navdihu. Kocke so na voljo v motivih za fantke kot tudi za punčke!

4 v 1 magnetne puzzle v motivu za fantke in punčke

Kaj je še bolj zabavno kot sestavljanka?
Magnetna sestavljanka, ki je pakirana v zložljivo knjigo in vsebuje 4 magnetne sestavljanke.  Je odličen izziv za male možgančke in kot nalašč za zabavo na poti. Vsaka posamezna sestavljanka navdušuje z zabavnim in edinstvenim motivom. 

Darilni set, igrače za kopanje

Priljubljene vodne igrače UBBI so vam sedaj na voljo tudi v čudovitem darilnem setu! Darilni set Ubbi vsebuje igrače za kopanje v prikupni obliki živalic, ki so namenjene vzpodbujanju domišljije in razvoju koordinacije rok in oči vašega malčka. Darilni set vsebuje 4 komplete igrač za kopanje.

Barvno-spreminjajoča kopalna knjigica MORSKA DEKLICA

Naj bo čas za kopanje prav posebno doživetje! Čarobna knjigica bo popestrila čas za umivanje. Vsaka stran knjige se ob stiku z vodo obarva v čudovite barvne odtenke. Kakšno veselje in navdušenje!

Igračke za kopanje ZOO

Kopanje bo z igračkami Stephen Joseph odslej še zabavnejše! 10- delni komplet igračk iz pene, ki se mokre lahko pritrdijo na stene kopalne kadi ali kopalnice. Igračke tudi plavajo na vodi in so idealna družba vašemu malčku pri kopanju.
– 10- delni set
– iz nestrupene pene
– zmočene z vodo se lahko pritrdijo na ploščice ali stene kopalne kadi
– igračke plavajo na vodi